Telekom Veszprem - PGE VIVE Kielce. Gdzie oglądać spotkanie Final Four Ligi Mistrzów? Transmisja TV, stream online, na żywo, 01.06

W szalonym meczu z Paris Saint-Germain VIVE Kielce wywalczyło awans do Final Four Ligi Mistrzów. W półfinale kielecki klub spotka się z Telekomem Veszprem. Zwycięzca tego pojedynku zagra z kimś z pary FC Barcelona - Wardar Skopje.
Zobacz wideo

W ćwierćfinale tegorocznej edycji Ligi Mistrzów VIVE Kielce mierzyło się wielkim PSG. W pierwszym meczu polski zespół, dość niespodziewanie, rozbił Francuzów 34:24. Rewanż przebiegał już pod dyktando PSG, jednak Kielczanom udało się w dramatycznych okolicznościach obronić bramkową zaliczkę. Ostatecznie podopieczni Tałanta Dujszebajewa przegrali 26:35 i mogli cieszyć się z awansu do turnieju Final Four Ligi Mistrzów w Kolonii.

W półfinale rywalem mistrza Polski będzie dziś Telekom Veszprem. W poprzedniej fazie LM mistrz Węgier poradził sobie z SG Flensburg-Handewitt (57:47 w dwumeczu). Jeśli VIVE zatriumfuje w dzisiejszej rywalizacji meczu, w decydującym o tytule meczu spotka się z kimś z pary FC Barcelona - Wardar Skopje.

Polski zespół wystąpi na parkietach Final Four Ligi Mistrzów po raz czwarty w swojej historii. W sezonie 2015/2016 Kielczanie zdobyli puchar, pokonując w finale... piłkarzy z Veszprem. 

Telekom Veszprem - PGE VIVE Kielce. Gdzie oglądać półfinał turnieju Final Four Ligi Mistrzów? Transmisja TV, stream online, na żywo

Półfinałowe starcie VIVE Kielc z Telekomem Veszprem zobaczymy dziś w Eleven Sports 1 oraz Canal+ Sport. W Internecie mecz Ligi Mistrzów będzie można obejrzeć na stronach canalplussport.pl, elevensports.pl, w aplikacjach: Canal+ Sport Online, Eleven Sports oraz na platformach: NC+GO, Player.pl, Ipla i Player.pl. Poniżej zamieszczamy harmonogram transmisji:

Studio – godz. 14:15 (Canal+Sport, canalplussport.pl, aplikacja Canal+ Sport Online)

Początek transmisji – godz. 15:00 (Canal+Sport, canalplussport.pl, aplikacja Canal+ Sport Online); godz. 15:10 (Eleven Sports 1, elevensports.pl, aplikacja Eleven Sports). 

Więcej o: