Sport.pl

Aplikacja Fotball LIVE
  POBIERZ

Polskie kluby szydzą z żenującego oświadczenia Odry Opole. To jest nokaut

Zespoły 1. ligi wykorzystują okazję do promocji klubowych mediów społecznościowych. W szyderczy sposób komentują oświadczenie zarządu Odry Opole w sprawie ultimatum postawionego Mariuszowi Rumakowi, trenerowi drużyny.

Piast Gliwice nie przypomina drużyny z poprzedniego sezonu

Zarząd Odry Opole, w komunikacie opublikowanym w mediach społecznościowych, poinformował o postawieniu trenerowi, którym aktualnie jest Mariusz Rumak, ultimatum. Zgodnie z nim, Odra musi w najbliższej kolejce pokonać Radomiaka, a w dwóch kolejnych meczach zdobyć 4 punkty. W przypadku niespełnienia któregoś z tych warunków, kontrakt z trenerem zostanie rozwiązany.

Miedź Legnica obiecuje kibicom tańsze koszulki

Na oświadczenie zarządu Odry natychmiast zareagowała Miedź Legnica. W mediach społecznościowych udostępnili prześmiewczy komunikat. - Zarząd Klubu Miedź Legnica podjął decyzję, że w przypadku braku zwycięstwa w najbliższym meczu ze Stalą Mielec oraz niezdobycia 4 punktów w kolejnych dwóch meczach, koszulka meczowa będzie sprzedawana w promocyjnej cenie - można przeczytać w komunikacie.

W podobny sposób zareagował także GKS Jastrzębie. - Zarząd Klubu GKS Jastrzębie podjął decyzję, że w przypadku braku zwycięstwa w najbliższym meczu z Wartą Poznań oraz niezdobycia 4 punktów w kolejnych dwóch meczach, piłkarze zjadą do kopalni na dół zobaczyć, jak wygląda praca pod ziemią.

Komentarze (14)
Polskie kluby szydzą z żenującego oświadczenia Odry Opole. To jest nokaut
  • gunston

Oceniono 11 razy 11

A co na to Radomiak? Pomogą Rumakowi? Czekam z niecierpliwością na oświadczenie klubu.

• wojnis1979

Oceniono 7 razy 7

Kariera Rumaka w rękach Radomiaka :)

• hopsasaitralala

Oceniono 6 razy 6

Rumakowe promocje

• iarna

Oceniono 6 razy 4

a co nato sam Ruak? iiiiiichhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• wozdo

Oceniono 5 razy 3

i tak powinno być - ale ultimatum powinno byc kierowane do piłkarzyków bo to oni często zwalniają trenerów swoją postawą

• nadkomisarz

Oceniono 2 razy 2

Ukochany klub cygana Patryka Jakiego. Z takim Rumakiem to oni daleko nie zajada. Jak i ich zezowaty i śniady kibic.

• wellon

Oceniono 1 raz 1

skończyło się rumakowanie :D

• sylenth